top of page
 
Udruzenje za brigu o zivotinjama grada Beograda

O Nama

Saveti

DRAGISA KONACNO UDOMELJEN!!! FINALLY ADOPTED!!!!

Morate da cujete ovu preeeeeedivnu vest zbog koje smo jako uzbudjeni i srecni smile.

Nas Dragisa je UDOMLJEEEEEEN !!! Pronasao je svoju idealnu porodicu u kojoj ne sumnjamo da ce biti bezbrizan, voljen i najsrecniji pas na svetu . Ne znamo kako da im zahvalimo sto su mu otvorili vrata svog doma bez obzira na zdravstvene probleme sa kojima se vec dugo suocava.

On je pas koga je neko zbog istih tih problema zauvek napustio i odbacio jer nije zeleo da mu posveti paznju , vreme i brigu. Verovatno su mislili da to ne zasluzuje. Ipak, postoji ljudi veeelikog srca koji su mu pruzili dom bez obzira na sve !!

Da bi se pokazao u najboljem svetlu, nas Dragisa je zeleo da se okupa i dotera da bi jos vise ocarao svoju porodicu smile emoticon Medjutim, jedna divna dama iz Kupa se pas - Samouslužnog kupanja pasa ( Nesto novo kod nas) je izrazila zelju da ga sredi i napravi od njega praaaavog gospodina, kako mu i dolikuje i sve to gratis smile emoticon i od joj se zahvaljujemo !! . Dobio je i parfem ! Ovo je verovatno njegov najlepsi dan u zivotu a mi jedva cekamo nove slike kada nam nas Dragisa bude poslao.

Ne smemo da zaboravimo ni sve vas koji ste na bilo koji nacin ucestvovali u njegovoj prici i zasluzni ste sto je jos jedna dusa spasena. Hvala svima koji su donirali, delili njegovu pricu, brinuli, delili sa nama i lepe i teske trenutke i doprineli na bilo koji nacin da ova prica ima srecan kraj !!

Slika ispod: Ovako smo ga nasli !


Featured Posts
Kategorije
Pratite nas
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon
bottom of page