top of page
 
Udruzenje za brigu o zivotinjama grada Beograda

Doniraj

KAKO POMOCI ?

 

 

SMESTAJ

 

 U proseku mi imamo 50 zivotinja o kojima se brinemo iz dana u dan. Oko dvadeset zivotinja zivi u pansionima koji kostaju 50 eura mesecno (po zivotinji). Mi nemamo da platimo sve svaki mesec pa se nasi pansionski dugovi povecavaju. Ostale zivotinje su kod dobrovoljaca koji zele  da nam pomognu i privremeneno udome te iste zivotinje. Nazalost nismo uvek takve srece. Neke zivotinj zive u nasim kolima danima dok im nenadjemo neki smestaj. Ako ste neko ko ima znanje, ljubav i zelju da pomogne kao privremeni smestaj to nam mnogo znaci. Za vise informacija molim vas kontaktiraj te nas na beta@beograd.org.rs

 

VETERINARI

 

Mnoge zivotinje koje su kod nas su mlade, bolesne, zlostavljane i jednostavno slabe za zivot na ulici. To zahteva veterinarske preglede i terapije. Od ciscenja parazita, sterilizacije, vakcina preloma do drugih zivotno ugrozenih bolesti i povreda racuni za veterinara su nam najveci problem. Nas veterinar nam je izasao u susret i ceka nas za novac koji mu dugujemo i ciji se dug uglavnom vrti oko 1300 eura.  

 

KOLA

Racuni i dugovi nam rastu a nove zivotnije non stop stizu. Koristimo jedna kola koja se kvare svakdonevno. Ponekad u toku dana treba da idemo par puta s jedne strane Beograda na drugu kako bi pokupili zivotinje ili smestili ili odveli do veterinara. Benzin je jos jedan izdatak koji nam je mnogo bitan.

 

HRANA

Mi organizujemo po potrebi sakupljanje hrane bar jednom mesecno kod Pet Centra na Novom Beogradu. Hrane nam uvek fali. Molim vas pratite nas facebook ili vesti na nasem sajtu kako bi vas obavestili za sledece sakupljanje. Ako niste u stanju da dodjete taj dan i zelite novcano da pomognete mi smo vise nego zahvalni.  Svaka granula znaci.

 

U proseku 4-5 poziva i poruka dnevno nam stizu u vezi novih zivotinja kojim treba pomoci. Nazalost ponekad stignu i pretnje i bes jer su ljudi ne informisani o nama. Ovo nije nas posao, ovo nam nije duznost. Mi smo volonteri i ovo striktno radimo iz ljubavi prema zivotinjama. Mi imamo nase privatne zivote, nase poslove i nase probleme. Pomozite nam kako bi mi mogli da pomognemo ovim predivnim bicima. Oni to zasluzuju.

PayPal ButtonPayPal Button

Dinarski :

160 - 395436 - 78 Banka Intesa 
Primalac: Udruzenje Beta Beograd

Devizni : 
SWIFT DBDBRSBG
IBAN RS35160005400000584619

Za uplate post netom i westernom javite nam se preko email adrese;

 

beograd@beta.org.rs

bottom of page