Udruzenje za brigu o zivotinjama grada Beograda
Dejan Arandjelovic
Jul 8, 2018

Udomite Svrcu

0 comments

 

 

Udomite Svrcu!

Pronadjen je u Bubanj Potoku kako bespomocno lezi, izgladneo i bez snage, povredjene noge.

Doneli smo ga kuci i upustili se u borbu sa stenecakom, iz koje je izasao kao pravi pobednik.Kada se oporavio usledila je operacija zadnje desne noge ( polomljen kuk i butna kost, pretpostavljamo da ga je udario auto).

Jos predstoji vadjenje srafa i oporavak noge.

Svrca je sad jedan veseo, umiljat, miroljubiv pas.Trci sa nasim kucama i igra se sa mackom.

Mlad je, nema jos godinu dana ( oko 10 meseci), sterilisan, vakcinisan, ociscen od parazita.

S obzirom sta je preziveo Svrca zasluzuje samo najbolje a sigurni smo da ce nekome biti najverniji prijatelj.

Kontakt: Nebojsa 063 757 95 80

New Posts
 • katarinavlasak
  Nov 7

  Hitno tražm dom ovom prelepom švrći. Njega je pre 4 meseca kolima pregazila devojka koja se nakon toga nije ni zaustavila. Iako je prognoza bila neizvesna, ovaj jak  i hrabar dečko je izgurao tešku operaciju, stao na noge i danas trči i funkcioniše kao da se ništa nije desilo. U međuvremenu je kastriran i vakcinisan. U privremenom smeštaju živi zajedno sa mačkama i psima, veoma je druželjubiv, obožava sve životinje, a sa ljudima je velika maza. Tozla sada ima oko godinu dana, više ne raste, on je jedan krakat mršavko, deluje vižljasto, ali je srednjeg rasta. Javite se, hitno mu je potreban pravi dom!
 • Nevena Milovanovic
  Jul 8

  Mila i Gizmo traze novi dom. Ovi usati drugari su rodjeni u Decembru, na ulici, sa jos cetvoro brace i sestara, koje smo uspeli da udomimo. Gizmo je jedan miran i ozbiljan mrsavko, pazljiv i nenametljiv, Mila je vesela i razigrana , umiljata i zeljna paznje.. Vakcinisani su, ocisceni od parazita, samo cekaju novi dom. :) Beograd Nevena 069/5887-999
 • Maja Jesic
  Jun 16

Da bi ste stavili oglas morate prvo da se ulogujete( Login) . Ako niste vec member molim vas kreirajte nalog (Sign up). Zatim  objasnite u sto vise detalja o zivotinji o kojoj je rec. Opisite zivotinju, ime, vrstu, starost, oznake, gde i kad je nadjena ili izgubljena.

 Ime i prezime koga kontaktirati u vezi zivotinje.