Udruzenje za brigu o zivotinjama grada Beograda
mila.mitrovic13
Jan 11, 2018

Nemacki ovcar za udomljavanje

0 comments

Edited: Jan 11, 2018

Pronadjen pre nekoliko dana, nije cipovan, ima oko 2 godine, muzjak, umiljat. Trazi dom

Kontakt: 062201125 Mila

 

 

 

New Posts
 • katarinavlasak
  Nov 7

  Hitno tražm dom ovom prelepom švrći. Njega je pre 4 meseca kolima pregazila devojka koja se nakon toga nije ni zaustavila. Iako je prognoza bila neizvesna, ovaj jak  i hrabar dečko je izgurao tešku operaciju, stao na noge i danas trči i funkcioniše kao da se ništa nije desilo. U međuvremenu je kastriran i vakcinisan. U privremenom smeštaju živi zajedno sa mačkama i psima, veoma je druželjubiv, obožava sve životinje, a sa ljudima je velika maza. Tozla sada ima oko godinu dana, više ne raste, on je jedan krakat mršavko, deluje vižljasto, ali je srednjeg rasta. Javite se, hitno mu je potreban pravi dom!
 • Nevena Milovanovic
  Jul 8

  Mila i Gizmo traze novi dom. Ovi usati drugari su rodjeni u Decembru, na ulici, sa jos cetvoro brace i sestara, koje smo uspeli da udomimo. Gizmo je jedan miran i ozbiljan mrsavko, pazljiv i nenametljiv, Mila je vesela i razigrana , umiljata i zeljna paznje.. Vakcinisani su, ocisceni od parazita, samo cekaju novi dom. :) Beograd Nevena 069/5887-999
 • Maja Jesic
  Jun 16

Da bi ste stavili oglas morate prvo da se ulogujete( Login) . Ako niste vec member molim vas kreirajte nalog (Sign up). Zatim  objasnite u sto vise detalja o zivotinji o kojoj je rec. Opisite zivotinju, ime, vrstu, starost, oznake, gde i kad je nadjena ili izgubljena.

 Ime i prezime koga kontaktirati u vezi zivotinje.