top of page
 
Udruzenje za brigu o zivotinjama grada Beograda

O Nama

Saveti

DONIRAJ OBROK-HVALA SVIMA

Danas smo imali 16. po redu skupljanje hrane za zivotinjice o kojima brinemo Kao i uvek do sada, niste nas razocarali i odazvali ste se u veeeeelikom broju, kako vi, tako i nasi cetvoronozni prijatelji. Iako je dan bio savrsen za setnju ili neku kaficu, iako je poslednji vikend pred Novu godinu, vi ste nasli vremena da obradujete i nase sticenike klopicom i svime sto nam je potrebno da im obebzedimo dalji opstanak i na tome smo vam BESKRAJNO ZAHVALNI.

Hvala svima koji su bili, hvala na pozitivnoj energiji i dobrom raspolozenju, hvala ekipi sa RTV Pink koji su napravili prilog o nama i na taj nacin nas podrzali . Hvala Telefgrau, divnom momku koji besprekorno radi svoj posao i naravno hvala Dekiju. Ipak, nama najlepis deo je onaj kada su nas obisli nasi nekadasnji sticenici, oni koji su imali srece da nadju svoje domove, ali nisu zaboravili na drugare koji jos uvek cekaju.

Danas su sa nama bili Peni, Cufta koji ne propusta ni jedno skupljanje , Gojko, Srce,Cupka, Jeca, Chupa i Dora. Koristili smo priliku da urucimo i zahvalnice nasim kumovima, udomiteljima, prijateljimja,svima koji su nam podrska i uz nas su od prvog dana i na taj nacin im jos jednom pokazemo koliko smo im zahvalni.

Pogledajte za koga ste donirali i podelite njihov album:

https://www.facebook.com/media/set/…


Featured Posts
Kategorije
Pratite nas
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon
bottom of page