top of page
 
Udruzenje za brigu o zivotinjama grada Beograda

O Nama

Saveti

SMESTAJ POTREBAN ODMAH

UPDATE DEC.22.2015: Jos jednu lepu vest imamo da podelimo sa vama . Nasa mala Kejt, koja nam je ostavljena na skupljanju hrane je udomljenaaaaaaaaaaaaaaa. Presrecni smo jer je otisla u diiiiivnu porodicu i uskoro ce ova lepotica biti jos jedna u nizu nasih sticenika koja ce krasiti ulice najlepse opstine u gradu smile emoticon Kejt nam je postala stanovnik Vracara.

Jedva cekamo da nam se javi iz doma sa novim slikama. Veeeeeeliko hvala Ivani i Borisu , nasim veterinarima koji su je cuvali, pazili i mazili u stacionaru i izasli nam u susret jer je zaista nismo imali gde , hvala svima koji su delili njen album, hvala Ivani i Djurdji na posterima i naravno hvala divnim udomiteljima.

MOLIMO VAS DELITE zaista je nemamo gde! Secate se malene koja nam je ostavljena kada smo skupljali hranu pre dve nedelje ispred Pet centra? Dalje zivi u ambulanti, u stacionaru, jer je nemamo gde. Danas smo je obisli, ona je zeljna trcanja, paznje i igre, ali mi nemamo gde da je smestimo.

Mala je za pansion, stanovi su nam puni i ona sedi svaki dan u kavezu i nada se da ce neko doci po nju.

Beskrajno smo zahvalni nasim veterinarima sto su nam izasli u susret i cuvaju je, paze i maze koliko mogu ali njoj je HITNO potreban dom ... ili makar privrmeni smestaj, jer ne znamo ni kako cemo da platimo troskove koji ce nam ostati iza nje. Stara je oko 3.5 meseca, kratkonoga , bice manjeg rasta. Ociscena je od parazita, primila je prvu vakcinu ...


Featured Posts
Kategorije
Pratite nas
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon
bottom of page